Vabatekst

Armas külaline! Oled jõudnud blogisse, mida pean mina, Siiri. Siin näed kolmes alamblogis nii mu uusi kui ka vanemaid tegemisi aias, käsitööalal ja kokanduses ning saad lugeda niisama uitmõtteid. Oma töid-tegemisi jäädvustasin pea kümme aastat käsitööfoorumis isetegija.net, kuid kuna sealse rikke tõttu läks kogu see ajalugu kaduma, siis oli aeg luua nii-öelda oma koht. Tore, kui leiad siit vaatamist, inspiratsiooni või ka uusi teadmisi.



neljapäev, 23. mai 2024

Kevade lainel




Ilmataat jõnksutas seda ilma talvest suvesse ja suvest talve, kuid lõpuks on jäänud pidama kenasse kevadesse. Puud ja lilled õitsevad ning õhk on lõhnu täis.
Kuna koduloomi hetkel pole, siis jälgin hommikuti aias kohvi juues meie "kodulinde", musträstaid ja tihaseid. Esimestega on ka tore koos aias jalutada, teised käivad inimest lihtsalt lähedalt uudistamas - igavesti lõbusad tegelased.

Emane musträstas ussijahil:




Aga tihastele meeldivad väga püvililled, kus nad alatasa ringi sahmivad:



Ning alatasa sõuab ka raudseid linde taevas:


Suve poole liigub tähelepanu rohkem aiale, nii et tasub ka aianduse blogisse kiigata.

No mis sa kostad või kus sa pistad! Ikka suudab elus üllatusi ette tulla ja sedakorda õnnestus mul siis esimest korda elus tellijale vale tort teha, sest tekkis väike möödarääkimine ning maasikate asemel said tordi sisse kirsid 😮 Aga hää, et tort ikka maitses, ja loodan oma tegu edaspidi heastada 😊

Mandli-martsipanitort kirssidega

Ja tegin endalegi tordi, sest üks aastaring sai jälle täis. Iseendaga olid läbirääkimised lihtsamad ja tordi sisse said maasikad 😎

Korralik "kolmekorruseline" tort kadus päris kiirelt laualt
ja see rõõmustas tegijat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar