Vabatekst

Armas külaline! Oled jõudnud blogisse, mida pean mina, Siiri. Siin näed kolmes alamblogis nii mu uusi kui ka vanemaid tegemisi aias, käsitööalal ja kokanduses ning saad lugeda niisama uitmõtteid. Oma töid-tegemisi jäädvustasin pea kümme aastat käsitööfoorumis isetegija.net, kuid kuna sealse rikke tõttu läks kogu see ajalugu kaduma, siis oli aeg luua nii-öelda oma koht. Tore, kui leiad siit vaatamist, inspiratsiooni või ka uusi teadmisi.



neljapäev, 19. november 2020

Orav


Meil siin neid külalisi metsast aedade vahel ikka saalib. Ise ei pane ju neid alati tähele, aga enamasti annavad koerad nendest märku. Nii tänagi. Naabri koer lõugas nagu ratta peal ja selgus, et aia taga kase otsas turnis orav ega julgenud sealt alla tulla. Täna on tormituul ja kaseoksad on na haprad - päris kahju oli loomakest vaadata, aga temale oli see ilmselt täiesti tavaline argipäev. Aedades on pähklipuid ja kuuski ning naabrinaine avastas tänavu kevadel oma aiast kattega peenrakastist orava pähklivaru. Tore on seda loomaelu näha!
Panen siia ka mõned pildid, ühed tehtud viie aasta eest ja teised täna.

Viis aastat tagasi orav teel vastasaeda pähkleid varuma.
Toona oli väga saagirikas pähkliaasta.

Nii ta mulle tookord vastu vaatas. Ilm oli samuti hämar ja
välgusähvatus pani orava silmad vahvalt särama.

Ja tänane fotoseeria oravast kase otsas.



Sellel pildil hoiab orav nagu meeleheitlikult oksast kinni,
et tuul teda minema ei kannaks😃
Aga puu otsast tuli ta ikka omal jalal alla ja
läks oma toimetusi jätkama.

1 kommentaar:

  1. Olgu aed pisike või suur, kui mets või ka parkmets ligidal, siis on iga ilmaga külalisi oodata. Ja on väga hea, et külalisi ikka liigub - see pakub lootust ja lohutust, et elukeskkond pole veel täiesti hukas.

    VastaKustuta