Vabatekst

Armas külaline! Oled jõudnud blogisse, mida pean mina, Siiri. Siin näed kolmes alamblogis nii mu uusi kui ka vanemaid tegemisi aias, käsitööalal ja kokanduses ning saad lugeda niisama uitmõtteid. Oma töid-tegemisi jäädvustasin pea kümme aastat käsitööfoorumis isetegija.net, kuid kuna sealse rikke tõttu läks kogu see ajalugu kaduma, siis oli aeg luua nii-öelda oma koht. Tore, kui leiad siit vaatamist, inspiratsiooni või ka uusi teadmisi.



reede, 24. detsember 2021

Ja ongi juba jõulud - lumised jõulud!


Kuna jõuluõhtusöök küla peal ja oma panus ettevalmistusi tehtud, jäi hetk aega ka enda jaoks. Üle pika aja on toredad lumised jõulud. Päev algas minu jaoks taas küpsetamisega, millele järgnes kiire lumerookimine, ning siis jälle kööki. Täna oli kavas ainult jõulutort, verivorstiralli on selleks korraks õnneks juba seljataga.

Vorste tegin nii pakse kui peenikesi.
Enda tehtud maitsevad ikka kõige paremad!

Klõpsasin ka paar pilti tänasest lumerohkusest.



Ning kui veel vaja tordiks ideed, siis retsepti leiad kokkamise alablogist.

Jõulutort Kreeka pähklite ja jõhvikatoormoosiga.

Kauneid ja rahulikke jõule!





1 kommentaar:

  1. Tublid perenaised teevad ikka jõuluvorstid ja koogid ise ... laisemad ostavad poest ja on õnnelikud, kui maitse sobib! Sel korral me ei ostnudki ise, vaid sisaldusid jõulupakis ja olidki täitsa head ... seega oligi vist õige otsus, et ise asjatama ei hakanud - kes need kõik ära oleks jaksanud süüa! Järgmise jõuluni ka suisa pikk aasta oodata..

    VastaKustuta