Vabatekst

Armas külaline! Oled jõudnud blogisse, mida pean mina, Siiri. Siin näed kolmes alamblogis nii mu uusi kui ka vanemaid tegemisi aias, käsitööalal ja kokanduses ning saad lugeda niisama uitmõtteid. Oma töid-tegemisi jäädvustasin pea kümme aastat käsitööfoorumis isetegija.net, kuid kuna sealse rikke tõttu läks kogu see ajalugu kaduma, siis oli aeg luua nii-öelda oma koht. Tore, kui leiad siit vaatamist, inspiratsiooni või ka uusi teadmisi.



reede, 30. detsember 2022

Jälle aastaring täis saamas


Siuh-viuh ja aasta lännu. Ju oli siis palju tegemist. Ja hea ongi, sest kui oleks aega selle maailma üle järele mõelda, ei mõjuks see ilmselt vaimsele tervisele hästi.
Eks kõik on enamasti juba räägitud-näidatud. Palju toimetamist aias ja köögis ning jõulude ajal sai ka taas kudumisvardad välja otsitud ja vana tuttava "Visa hinge" saatel vaikselt kootud - mõnus!
Omaette panin kirja väikese rekordi. Eks olen oma tomatitega ikka detsembrikuuni välja vedanud, kuid seekord kasutasin viimased tomatid ära kogunisti esimesel jõulupühal. No pidin siis ka pildi tegema.

Jõuluomlett oma tomatitega.

Ning mida muud aasta lõpuks öelda, kui et alustada tuleb magustoidust, sest mine tea, mida elu tuua võib. Ja nagu selgub mu pildimaterjalist, siis aasta on olnud magus 😎






Rahulikku uut aastat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar