Vabatekst

Armas külaline! Oled jõudnud blogisse, mida pean mina, Siiri. Siin näed kolmes alamblogis nii mu uusi kui ka vanemaid tegemisi aias, käsitööalal ja kokanduses ning saad lugeda niisama uitmõtteid. Oma töid-tegemisi jäädvustasin pea kümme aastat käsitööfoorumis isetegija.net, kuid kuna sealse rikke tõttu läks kogu see ajalugu kaduma, siis oli aeg luua nii-öelda oma koht. Tore, kui leiad siit vaatamist, inspiratsiooni või ka uusi teadmisi.



teisipäev, 8. september 2020

Tähtis sünnipäev


Clara on meil nüüd väärikas vanuses proua, nimelt oli tal pühapäeval 10. sünnipäev. Kuid ega sellest väga aru saa, sest ta on endiselt ergas ja tegus. Aga jah, kasukasse on siginenud kohati päris palju valget ja halli ning naabripoiste jalgpallimäng jääb ka mõnikord prioriteedilt teisele kohale. Aias elutsevate siilipoiste ja -tüdrukutega on ta ammu harjunud, kuid tundub, et närilisi ta teinekord ikka lähemalt uurib, sest alles mõni nädal tagasi olid ta silma alla tekkinud haavad, mis näisid kahtlaselt olevat tekitatud mingi pisema looma esihammaste poolt.

Endiselt terava ja terase pilguga
Clara Callista Dakota

2 kommentaari:

  1. Kümme aastat... taevake, kuhu see aeg küll kaob!
    Aga pilk ja olek on tõesti väärikas ja terane!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, aeg kaob tõesti ei tea kuhu. Muidu ei saagi nagu midagi aru, aga lapsed ja lemmikloomad on ikka need, kes aeg-ajalt seda müsteeriumi meelde tuletavad.

      Kustuta