Vabatekst

Armas külaline! Oled jõudnud blogisse, mida pean mina, Siiri. Siin näed kolmes alamblogis nii mu uusi kui ka vanemaid tegemisi aias, käsitööalal ja kokanduses ning saad lugeda niisama uitmõtteid. Oma töid-tegemisi jäädvustasin pea kümme aastat käsitööfoorumis isetegija.net, kuid kuna sealse rikke tõttu läks kogu see ajalugu kaduma, siis oli aeg luua nii-öelda oma koht. Tore, kui leiad siit vaatamist, inspiratsiooni või ka uusi teadmisi.



esmaspäev, 26. juuli 2021

Looduse rütmis


Suvi muudkui tasapisi kulgeb ja tuleb õppida palavaga elama ja toime tulema. Õnneks on ilmataat andnud nüüd mõnegi hingetõmbepäeva. Ammu pole olnud nii pikalt ka nõnda sooja merevett, nii et sealgi on juba sulistatud üksjagu. Samuti ei mäleta, et oleks oma toidulauaga peaaegu õue kolinud.
Ei saa palavaga jätta küpsetamata ja mõnel harval vihmasel õhtupoolikul fotoaparaadiga ringi käimast, et lakkamatult vilgast aiaelu jäädvustada.
Kuna august juba ukse ees, siis on põllumaalt ja kasvumajast natuke saaki koristatud ja esimesed moosidki vaaritatud, mille kogemusi "Kokkamises" jagan.

Hääle naabrile tegin maasikatordi.

Ühel õhtul, kui lõpetasime söömist, ilmus kostiliseks tore siil.
Ta tundis end väga koduselt ja veetis meie seltsis mõnusalt aega.



Ka musträstad on kodunenud ja
nendega jalutame ikka peaaegu käsikäes aias.

Vahepeal juhtus olema üks vihmane õhtu, mis ajas ilmselt segadusse ka varesed,
kes ei otsinud varju, vaid pidasid vapralt oma koosolekut naabermaja antennil.

2 kommentaari:

  1. Olgu ilm milline tahes, elu vajab ikka elamist nii inimestel, loomadel kui ka lindudel. No ja kui pererahvas lahke, sõbralik ning rõõmsameelne, siis võibki ju julgelt seltskonnaga ühineda. Sellised sõbrad aias näitavad, et kõik on looduse ja terve mõistusega kooskõlas!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tore on loodusesõpradest kaasteelistega meie aiaelu jagada!

      Kustuta